Connect with us

BiH

AMERIČKA OSVETA: Napadnuta turska vojska, Putin podigao SUHOJE, u toku je ŽESTOK odgovor Rusije!

Published

on


Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izveli su napad na položaje terorista u Idlibu po koordinatama koje su dobili od turske strane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Teroristi su noćas granatirali punkt za osmatranje Oružanih snaga Turske, koji se nalazi u području visoravni Džebel-Zavija, u provinciji Idlib.

Zbog prijetnje svojim vojnicima, turska komanda se obratila ruskom Centru za mirenje zaraćenih snaga sa molbom za pomoć, nakon čega su izvedena četiri napada na pozicije terorista.

– Po koordinatama koje je navela turska strana, avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izveli su četiri napada. U području Dokha ubijen je veliki broj terorista i uništena je artiljerija iz koje su granatirane turske osmatračnice – navodi se u saopštenju.

U saopštenju Ministarstva odbrane Rusije naglašeno je da će biti nastavljena tijesna saradnja ruske i sirijske komande u borbi protiv terorizma u Siriji.

Ranije je turski predsjednik Erdogan rekao da je Turska već kupila ruski S-400 i da je to završena priča, što se Amerikancima nije svidjelo pa su obustavili obuku turskih pilota za avione F-35.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo