Connect with us

Zanimljivosti

BBC OTKRIVA; RAZRIJEŠENA JE VELIKA MISTERIJA: Nakon 22 godine pronađen nestali muškarac, Google Maps je otkrio njegovo vozilo…

Published

on


Posmrtni ostaci muškarca koji je nestao prije dvadeset godina nađeni su u potopljenom automobilu na Floridi koji su stanovnici uočili na Google Mapsu, piše BBC.

William Moldt iz Lantane na Floridi prijavljen je nestalim 7. studenog 1997. godine. Tada je bio star 40 godina, a policiji je rečeno kako se nakon noćnog izlaska nije vratio kući. Pokrenuta je istraga, ali nije nađeno njegovo tijelo pa je slučaj zatvoren.

28. kolovoza ove godine, znači 22 godine nakon nestanka, policija je pronašla njegovo tijelo u automobilu koji je bio potopljen u ribnjaku u naselju Moon Bay Circle, u području Wellington.

Potopljeni automobil prvi je na karti Googlea primijetio bivši stanovnik tog mjesta. Zatim je kontaktirao poznanika koji još uvijek živi u Wellingtonu, a koji je dronom pretražio to područje. Kada je vidio da se u ribnjaku uistinu nalazi automobil, kontaktirao je policiju.

Šerif okruga Palm Beach rekao je za BBC kako policija pretpostavlja da je Moldt izgubio kontrolu nad vozilom i odvezao se u ribnjak.

“Teško je odrediti što se točno dogodilo prije toliko mnogo godina. Sve što znamo jest da je William Moldt nestao prije dvadeset godina, a da su sada nađeni njegovi posmrtni ostaci“, rekla je glasnogovornica policije Therese Barbera.

“He went missing off the face of the Earth, and now he’s been discovered.”https://t.co/UedBCMYW54

— nzherald (@nzherald) September 13, 2019قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo