Connect with us

Magazin

BEZ STARCA NEMA UDARCA; MILIJARDER UHVAĆEN NA JAHTI NA HVARU: Iako mu je skoro 90 i dalje je u formi, njegova nova, 50 godina mlađa supruga mahala paparazzima… (FOTO)

Published

on


Britanski milijarder Bernie Ecclestone (88) za svoj odmor opet je izabrao Jadran. Njegova impresivna jahta najprije je viđena u Trogiru, a u ponedjeljak je uplovila na Hvar. 

Maja Jurovic

Jahta duga 54 metara vrijedi nekoliko desetaka milijuna dolara nikome nije mogla promaknuti, a najznačajnija gošća na njoj je njegova supruga Fabiana Flosi (40) koja je bila odlično raspoložena. 

Davor MatotaMaja JurovićDavor MatotaDavor Matota

Bernie je jedno vrijeme stalno bio na mobitelu, no kasnije se ipak uspio opustiti.

Maja JurovićDavor Matota

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Jadran smatra svojim utočištem iako je prošlo deset godina otkako se rastao od nekadašnje supruge Slavice s kojom je počeo dolaziti na Jadran. Odlučili su se rastati nakon 24 zajedničke godine. Osim što su uživali planetarnu slavu, njihov je razvod proglašen jednim od najskupljih u povijesti.

Slavica je bila na pragu pedesete, a Bernie je već imao 78. Tri godine kasnije Bernie se ponovo oženio i to u svojoj vili u Gstaadu u Švicarskoj za 48 godina mlađu Brazilku Fabianu Flosi, stručnjakinju za marketing. Slavica je pak rekla da se više ne želi udavati i da su joj najveća sreća unuci, a svoju snagu ulaže u gradnju svoje vile u Dubrovniku.

(SB / Gloria)

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo