Connect with us

Magazin

GOLA USRED PUSTINJE: Crna pantera pozirala bez ijedne krpice

Published

on


Slavna manekenka Naomi Campbell posebna je po mnogočemu, a u prilog joj ide što se za razliku od svojih vršnjakinja s kojima je 90-ih vladala modnim svijetom, i dalje bavi modelingom.  

Za posljednji angažman skinula se do kraja i pozirala bez ijednog komada odjeće na sebi posebna je po mnogočemu, a u prilog joj ide što se za razliku od svojih vršnjakinja s kojima je 90-ih vladala modnim svijetom, i dalje bavi modelingom.

49-godišnja Naomi za potrebe posljednjeg snimanja napravila je nešto senzacionalno i mnoge iznenadila. Naime, ‘Crna pantera’, kako je od milja zovu, skinula se do kraja. Na svom Instagram profilu objavila je jednu od fotografija na kojoj se vidi odostraga i na kojoj je potpuno gola usred pustinje u Keniji.

Campbell je jednom prilikom priznala da su joj trebale godine i godine da prestane biti stidljiva na golišavim snimanjima. Uprkos sjajnom tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, Naomi je priznala da je imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima.

‘Dugo mi je trebalo da zavolim svoje tijelo i da se osjećam dobro u vlastitoj koži. To jednostavno dođe s godinama’, objasnila je tamnoputa kraljica modnih pista.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo