Connect with us

Scitech

IPHONE 11 JE TU: Apple uživo predstavio novi telefon

Published

on


Tri nova iPhonea otkrivena su preko YouTube-a, a pred njima je ogroman zadatak. Američki div pao je na četvrto mjesto u globalnom poretku najvećih proizvođača telefona i novi iPhone mora ponuditi onaj wow faktor koji će biti dovoljan mamac i dovoljna razlika da privuče kupce na promjenu ili prelazak u Appleov tabor. 

OLED ekrane će opet imati 5,8-inčni Pro i 6,5-inčni Max, dok će iPhone 11 imati 6,1-inčni LCD ekran. Dvojac sa boljim ekranom dobit će i podršku za Appleovu olovku te trostruku kameru od 12 megapiksela. Kamere će biti smještene u kvadratnom bloku u kutu kućišta – slično kao i na Mateu 20. Jeftiniji iPhone imat će dvostruku kameru. Svi modeli dobit će prednju kameru od 12 megapiksela. 

Upravo su pred kamerom najveća očekivanja. Ona je postala stvar koja čini razliku i koja je najvažnija kod današnjih telefona  i Apple mora oduševiti. Glasine su da će kamera imati puno bolje sposobnosti fotografiranja u slabom svjetlu, području u kojem briljiraju rivali poput P30 Pro ili novog Notea. 

– To je pravo pitanje, hoće li novi iPhone donijeti razlog za skok i kupnju ili ćete pričekati godinu i zadržati svoj telefon – kaže analitičar Avi Greengart za TomsGuide.

Što se baterija tiče njihov kapacitet će biti 3110 (iPhone 11), 3190 (Pro), 3500 (Max) mAh. Telefoni startaju s cijenom od 749, 999 i 1099 dolara – za američko tržište.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo