Connect with us

Zanimljivosti

KADA IH JE KUPIO NA KIOSKU USLIJEDIO JE ŠOK: Albanac prepoznao svoju amputiranu nogu na kutiji cigarete, izgubio ju je u napadu…

Published

on


Uz fotku je napisano kako pušenje začepljuje arterije, ali muškarac iz Metza, porijeklom Albanac, tvrdi da je nogu izgubio u napadu 1997. godine u Albaniji.

Fotografiju je, kako prenosi BBC, otkrio njegov sin kad je u Luksemburgu kupio pakiranje duhana za motanje, a prepoznao ga je po specifičnim ožiljcima. 

“Kad se vratio iz Luksemburga, bez riječi je stavio kutiju duhana na stol. Bili smo u šoku, nismo mogli vjerovati. To je noga našeg oca, ima specifične ožiljke”, ispričala je njegova kći za francuske medije. 

Muškarac tvrdi da nikad nije dao dozvolu za korištenje ove fotografije, a vjeruje da je snimljena u lokalnoj bolnici i da je nastala 2018. On već 20 godina hoda na štakama. 

“Svaki ožiljak je jedinstven. Ovaj muškarac također ima opekline na drugoj nozi koje se jasno vide. Stručnjaci ih bez problema mogu identificirati. Nevjerojatno je da to može biti objavljeno bez nečijeg pristanka i distribuirano po cijeloj Europskoj uniji. Moj se klijent osjeća izdano, njegovo je dostojanstvo povrijeđeno. Njegov invaliditet je objavljen na kutiji cigareta, to sigurno nije ugodno”, rekao je njegov odvjetnik Antoine Fittante. 

Metz : il retrouve la photo de sa jambe amputée sur des paquets de cigarettes https://t.co/w625zN8LGG

— France Bleu Lorraine Nord (@fblorrainenord) July 17, 2019قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo