Connect with us

Scitech

KINEZI OTKRILI SVE: Evo kako će izgledati novi adut sa četiri kamere, neki će se razočarati…

Published

on


Do sada se o dizajnu uređaja pisalo na temelju skica, a od nedavno i na temelju službenog teasera kojim je proizvođač krenuo u reklamnu kampanju ususret skorašnjem događaju na kojem će biti predstavljen Honor 9X. Službeni teaseri otkrili su stražnju stranu uređaja te kako će ovogodišnji model biti brz, imati bateriju većeg kapaciteta te biti dobar za gaming, fotografiranje i snimanje.

Honor 9X trebao bi stići s Kirin 810 čipom, baterijom od 4.000 mAh te bi trebao ukupno imati četiri kamere, od čega će jedna biti pop-up.

Slashleaks, ovog puta donosi službene rendere koji u potpunosti otkrivaju dizajn uređaja te ujedno potvrđuju navode vezano uz broj kamera. S prednje strane uređaja nalazi se zaslon bez ureza i proreza što ujedno potvrda navoda o pop-up selfie kameri. Nadalje, sa stražnje strane nema skenera otiska prsta, a dijagonala zaslona trebala bi biti velikih 6,7 inča.

Unatoč postojanju USB-C porta koji se može koristi za prijenos podataka, punjenje baterije te spajanje slušalica, Honor je odlučio zadržati i stari, 3,5-milimetarski, audio port.

Kakve će biti konačne specifikacije uređaja saznat ćemo u idući utorak, kada će Honor 9X biti službeno predstavljen u Kini.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo