Connect with us

Magazin

LOVA DO KROVA; FORBES OBJAVIO NOVU LISTU: Ne biste vjerovali koji sportaši i zabavljači se ‘kupaju’ u novcu…

Published

on


Na listi ih se nalazi 34, a u top 10 se jedino nalaze tri nogometaša, ali ih nema kasnije na ljestvici. Najbogatiji sportaš-zabavljač svijeta je Lionel Messi, koji se smjestio na četvrtom mjestu. Plaćeniji od njega samo su Kanye West, Kylie Jenner i Taylor Swift, koja se našla na prvom mjestu.

Iza Messija se od sportaša našao Cristiano Ronaldo. Portugalac godišnje zaradi 109 milijuna dolara, 18 manje od Argentinca i šesti je najplaćeniji zabavljač, dok se Neymar nalazi na sedmom mjestu sa 105 milijuna dolara godišnje zarade.

Roger Federer najplaćeniji je tenisač i drži 11. mjesto ove ljestvice. Za usporedbu, Novak Đoković je 55. najplaćeniji zabavljač današnjice. LeBron James očekivano je prvi košarkaš na listi na 17. mjestu. Devetorica NBA igrača nalazi se na Forbesovoj ljestvici.

The 4th highest-paid entertainer on the 2019 #Celeb100 is Lionel Messi. His current Barcelona contract is through 2020-21 and pays him over $80 million annually. He also has a lifelong deal with Adidas pic.twitter.com/Xe4M0QmcGb

— Forbes (@Forbes) July 10, 2019قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo