Connect with us

Magazin

MALA ŠKOLA SEKSA: Nezaboravno iskustvo u krevetu, ovo je sve što trebate znati o erotskoj masaži…

Published

on


Da bi bila uspješna, oba partnera moraju biti opuštena, a prije nego što započnete, važno je poduzeti određene korake kako bi cijelo iskustvo bilo što bolje i uzbudljivije.

AMBIJENT

Prije nego se upustite u senzualni svijet erotske masaže, važno je pripremiti teren i postaviti savršenu scenu. Ugasite sve uređaje poput TV-a, mobitela i računala, kako vas ništa ne bi uznemiravalo. Ugasite svjetlo i upalite svijeće te pustite neku laganu i senzualnu muziku.

ODGOVARAJUĆA TEMPERATURA

Soba treba bi biti ugodna i topla, stoga se pobrinite da ne bude hladno.

SVIJEĆE

Osim što su odlične za postizanje romantične atmosfere, svijeće su također dobre i za stvaranje senzualnog iskustva. Odaberite one s blagim mirisom kako bi užitak bio potpun.

ODABERITE PRAVO ULJE

Ključ za savršenu erotsku masažu zapravo je pravo ulje, stoga je vrlo važno obratiti pažnju kod odabira. Ulje mora biti dovoljno tekuće kako bi s lakoćom klizilo po tijelu, a miris neka bude otmjen i senzualan.

SEKSI IGRAČKE

Nemojte se bojati još malo dodatno zagrijati atmosferu i to uz pomoć zanimljivih dodataka. Iako će masaža već biti senzualna sama po sebi, korištenje seksi igračaka može još više povećati seksualno uzbuđenje i pomoći vam kod postizanja vrhunca.

 

DUBOKO DISANJE

Prilikom masaže približite se jedno drugome i iskoristi svoj dah kako biste stimulirali kožu partnera.

Foto: Shutterstock

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo