Connect with us

Scitech

MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA: Evo kako zaštiti automobil ukoliko je najavljena ledena kiša, nevrijeme ili grad…

Published

on


Stoga, u svakome trenutku valja biti siguran kako se to neće dogoditi baš vama.

Ako pratite prognozu i na vrijeme ste doznali kako postoji opasnost od ledene kiše ili grada, imate dovoljno vremena da svoj auto sakrijete u garažu ili pod neki krov. Krošnje drveća također mogu biti od znatne pomoći, ali odlomljene grane mogu proizvesti jednaku štetu kao i tuča pa to rješenje odaberite tek ako druga solucija ne postoji.

Zaštitna cerada trebala bi biti dio opreme svakog automobila jer osim od sunca, vjetra, smole, efikasno će zaštiti auto od tuče.

Screenshot

Materijal tog prekrivača obložen je debelim zaštitnim slojem koji štiti auto od oštećenja koja nastaju pri udarcima. Ako niste na vrijeme uspjeli nabaviti takvu ceradu, a sumnjate da bi vas tuča mogla zadesiti, svakako pronađite neko mjesto u automobilu na koje ćete spremiti deku ili deblji prekrivač. Ponekad i običan karton može pomoći i sačuvati stakla od razbijanja.

Zaštiti automobil od tuče moguće je i takozvanim kišobranom za aute. Njegov je zadatak zaštiti auto od svih vremenskih neprilika.

Zimi zadržava toplinu, a ljeti stvara ugodan hlad u automobilu, jednostavan je i praktičan i ne zauzima puno prostora u prtljažniku.

(SB)

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo