Connect with us

Scitech

NA ODUŠEVLJENJE MILIONA KOJI KORISTE WHATSAPP NA ANDROIDU: Stiže Fingerprint lock, ništa više neće biti isto…

Published

on


No, ponekad se dogodi da WhatsApp bude konkurencija samom sebi te da neke od funkcija ne budu u isto vrijeme spremne za sve podržane platforme.

Jedna od takvih je Fingerprint lock koju su korisnici uređaja s iOS platformom dobili mjesecima ranije u odnosu na korisnike uređaja s Androidom. No, to će se uskoro promijeniti. Štoviše, korisnici beta aplikacije već su dobili nadogradnju koja Fingerprint lock donosi i na Android uređaja. Ostali će se morati strpjeti još neko, kraće, vrijeme.

Fingerprint lock nije po defaultu uključen, čak ni na uređajima na kojima se otisak prsta već koristi za otključavanje uređaja, već ju je potrebno samostalno uključiti. Nova značajka malčice je zakopana unutar postavki te da bi se došlo do nje potrebno je unutar izbornika Settings ući u podizbornike Account i Privacy te odskrolati skoz na kraj i tapnuti na Fingerprint lock. Nakon aktivacije potrebno je još odabrati nakon koliko će se vremena neaktivnosti aplikacija zaključati. Na raspolaganju su tri opcije – odmah, nakon minute ili nakon 30 minuta.

(SB / Bug)

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo