Connect with us

Magazin

OČARALA MODNI SVIJETT: Upoznajte lijepu Brazilku – prvu transrodnu anđelicu

Published

on


U naporima da očuvaju uzdrmano modno carstvo, poznati američki brend Victoria’s Secret nakon 42 godine za svoju novu modnu kampanju po prvi put je angažirao transrodnog modela. Čast da uđe u povijest pripala je 22-godišnjoj Brazilki Valentini Sampaio koja je privukla pažnju i modne biblije Vogue.

‘Ovaj angažman me učinio vrlo sretnom i ostavio iznenađenom nakon što mi je mnoštvo ljudi odlučilo dati podršku. Nastup u novoj modnoj kampanji Victoria’s Secreta smatram još jednim korakom ka većoj inkluzivnosti u modnoj industriji’, izjavila je za Vogue 22- godišnja Brazilka.

Odgajana u brazilskom gradu Aquiraz na vrhuncu popularnosti brazilskih modela u modnoj industriji, Sampaio se oduvijek nadala kako će se jednoga dana pridružiti vojsci ljepotica u redovima brenda Victoria’s Secret. Kao najveće uzore u svijetu modelinga, Valentina Sampaio za Vogue je navela Viktorijine anđelice i sunarodnjakinje, Gisele Bündchen i Adrianu Limu.

Veću pažnju javnosti, Sampaio je osigurala prije dvije godine kada je ušla u povijest kao prvi transrodni model na naslovnici francuskog izdanja magazina Vogue. Ubrzo je potpisala ugovor s kozmetičkim divom L’Oreal, modnom kućom DiorMarcom Jacobsom i švedskim high street brendom H&M.

Prema riječima američkog izdanja modne biblije Vogue, Sampaio je željna uspjeha kojim bi stvorila ambijent za istinsko prihvaćanje, raznolikosti i smislenu zastupljenost osoba svih veličina, polova, starosne dobi i kulturne pozadine u modnoj industriji.

‘Vjerujem da brendovi počinju uviđati vrijednost inkluzivnosti, no još puno napora je potrebno uložiti u industriji, kulturi i društvu. Iskreno se nadam kako ću dobiti priliku za suradnju s brojnim brendovima koji su svjesni važnosti navedenoga’, priznaje Sampaio.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo