Connect with us

BiH

OTKRIVEN IDENTITET NAPADAČA MA SEZONCE: Nasilnik je vatrogasac u Supetru a već je imao sličnih ispada

Published

on


   Radi se o 22-godišnjem vatrogascu Viliju Martiniću iz Pučišća. Martinić je u pritvoru zbog sumnje da je, zajedno s dvadesetak huligana, brutalno premlatio četvero sezonskih radnika i supetarskog vatrogasca koji ih je štitio, piše 24 sata. Otprije je poznato da je Martinić proveo kratko vrijeme u pritvoru u Srbiji, jer je bio jedan od pripadnika Torcide koji su demolirali i opljačkali benzinsku stanicu u Vrčinu, nedaleko od Beograda. Njemu je tada ministar uprave Lovro Kuščević pomogao da se javi porodici.

Martinić je inače vatrogasac u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Pučišća, a da je upravo on osumnjičen za napad potvrdio je njegov dozapovjednik Marko Mladinić, koji je rekao i kako je pokrenut disciplinski postupak protiv agresivnog vatrogasca.

“Jučer smo svi odlučili tako, odlučili smo da će biti suspendiran. Zatražili smo da dođe na razgovor, ali kako je priveden, nismo ga uspjeli održati. Ako mu se dokaže krivnja, najvjerovatnije će dobiti isključenje iz DVD-a”, objašnjava Mladinić. 

Dozapovjednik je šokiran ponašanjem svog kolege, a pogotovo zbog toga što je napao drugog vatrogasca. Kaže kako ga ne poznaju takvog: “To je tragično i žalosno, pogotovo to što je digao ruku na vatrogasca. Mi u DVD-u nismo imali problema s njim, ali kad je s tim društvom, očito je drugi čovjek. Momak je s nama ok, odradi svoj posao i bolje nego što treba.”

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo