Connect with us

Sport

PROCURILI DETALJI S PRIPREMA: Zidane uigrava paklenu kombinaciju

Published

on


Dolaskom Hazarda postavljalo se pitanje i kako će to utjecati na Brazilca, koji se prošle sezone prometnuo u rijetku svijetlu tačku Reala, igrajući baš na Hazardovoj omiljenoj poziciji lijevog krila. Iako je još uvijek prijavljen i za B ekipuCastillu, očekuje se da će vrijeme provoditi u A-sastavu. 

Viniciusova realizacija nije bila na razini koja se očekuje u Realu, ali fantastičnom brzinom i driblinzima nagovijestio je velike stvari. Zidane ga stoga planira prekomandirati na desno krilo, a Marca piše da mu je to priopćio još krajem prošle sezone.

Međutim, za to mjesto konkurira i Marco Asensio. Talentirani Španac prošle sezone malo se pogubio nakon sjajnog starta u Realovu dresu, ali Španci pišu da je na pripreme stigao iznimno spreman i motiviran. Budući da se radi o ljevaku, bio bi čak i logičniji izbor za poziciju desnog krila, s kojeg bi mogao ulaziti na svoj dokazano gromovit udarac.

Slična priča prati i Isca, koji se također pojavio na pripremama u odličnoj formi. Skinuo je višak kilograma i spreman je na žestoku borbu za minute; Marca prenosi da je jedan od najborbenijih na Realovim sjevernoameričkim treninzima.

Ako se sezona po početku priprema poznaje, Zidanea bi mogle čekati slatke brige. Igrači izgledaju motivirani isprati gorak okus porazne prošle sezone, a minuta bi trebalo biti za svakoga. U svom prvom mandatu u Realu Zidane se istaknuo čestim i uspješnim rotacijama, vidjet ćemo može li ponoviti taj recept.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo