Connect with us

Sport

RADOST ZA IGRAČE U BIH: Je li ovo dokaz da će reprezentacije BiH biti u novom PES-u?

Published

on


Naznaka da bi se Hrvatska, Srbija i BiH mogle naći u novom PES-u pojavila se u službenom videu koji je objavljen za Matchday, novi mod u igri, kako je primijetio Filip Terzić s portala FFA.hr. U pet sekundi dugom videu zaista se nalaze zastave spomenutih zemalja, ali službene potvrde još nema. 

 

We’re bringing a new mode to #eFootballPES2020

MATCHDAY

Pick your side and do your talking on the pitch with the chance to win some amazing in game rewards.https://t.co/9pQZbLJb99 pic.twitter.com/TprEWOoc3A

— eFootball PES (@officialpes) August 15, 2019

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija prošle je godine u FIFA-u 19 uključena u sklopu moda za Svjetsko prvenstvo u Rusiji iako izvorno nije bila licencirana u samoj igri. 

Matchday je jedan od najvećih noviteta u eFootball PES-u 2020. Za svaki event bit će odabrana jedna klupska ili reprezentativna utakmica, a svaki igrač će moći izabrati koju stranu želi predstavljati. Igrat će protiv igrača s protivničke strane. U svakom će se meču prikupljati bodovi koji će jednoj strani u finalu donijeti prednost. Nakon prve faze eventa slijedi finale, u kojem će se najbolji igrači s obje strane natjecati za vrijedne nagrade. Finalne mečeve bit će moguće pratiti pomoću Matchday moda u samoj igri. 

 

Kako se bodovi osvajaju kumulativno, ovakav tip natjecanja trebao bi biti zanimljiv svim igračima, a ne samo najboljima. Svatko će igrati protiv približno dobrog protivnika, ali će svaki rezultat pridonositi završnom rezultatu. Igrači će za sudjelovanje biti nagrađeni, no pobjednici će dobiti bolje nagrade.

eFootball PES 2020 izlazi 10. rujna i bit će dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One. قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo