Connect with us

Sport

SAMO POŠTENO: Neslavan kraj bivšeg trenera ‘Želje’ u Srbiji

Published

on


Nekadašnji trener “Željezničara” je uoči početka ove sezone na klupi Radničkog naslijedio Nenada Lalatovića, ali je poslije samo sedam utakmica napustio “Čair”.

Vicešampion Srbije je u Evropi ispao već na prvom koraku, poslije dvomeča sa Florom, a u Superligi je osvojio deset bodova na pet mečeva.

“Upravni odbor Radničkog odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem”, kaže se u saopštenju Radničkog.

“Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a prije svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadačkom igrom Radničkog. Također, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rješenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim”, dodaje se u saopštenju.

“Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahtjeva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na ‘gol više’ .

Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima”, zaključuje se u saopštenju Radničkog.

(Sportske.ba)

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo