Connect with us

Sport

SAVIĆEVIĆ, NAKON ŠTO SU GA U BEOGRADU PROGLASILI DRŽAVNIM NEPRIJATELJEM: ‘Šire lažne priče o meni kao srbomrscu; kad smo izvukli Kosovo…’

Published

on


Dejan Savićević, legenda beogradske “Crvene zvezde” i “Milana” i aktuelni predsjednik Fudbaslkog saveza Crne Gore uvijek je interesantan javnosti u Srbiji. Ali ovog puta povod je drugačiji.

Ljutnju zbog toga što bivši selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nije vodio ekipu na utakmici protiv Kosova nije krio i ušao je u okršaj sa prvim čovekom “Zvezde” Zvezdanom Terzićem, poslije čega su uslijedile navijačke uvrede na njegov račun, piše beogradski Nedeljnik.

O Ljubiši Tumbakoviću koji je u međuvremenu postao selektor Srbije, Savićević je, između ostalog rekao:

“Ne postaje se patriota u minut do 12. I to poslije poziva iz kabineta. Kada smo izvukli Kosovo, mogao je da bude toliki patriota i da mi kaže: ‘Dejo, ja to ne mogu da vodim.’

Mogao je i u martu mjesecu, kad su nam prošle prve utakmice, da dođe i da mi kaže: ‘Vidi, Dejo, Kosovo dolazi, ne mogu ja to.’ I tada da mi je rekao, kazao bih mu: ‘Okej, prihvatam.’”

O Zvezdanu Terziću, Dejan Savićević kaže:

“Prvi čovjek iz Srbije koji se javio da nema veze sa ovim bio je on (Zvezdan Terzić). Niko se nije javio, eto, samo on, da kaže da nema veze i da njega igrači ništa nisu pitali”, rekao je Savićević, dodajući da “nikoga nije ubijedio”.

“Nema potrebe da se trudi da širi lažne priče o meni kao srbomrscu.”

(S.B.)

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo