Connect with us

Regija

Srbijanski političar Vaskrs čestitao u zanimljivom okruženju i poručio: Nek se djeca rađaju

Published

onDragan Marković Palma, nekadašnji gradonačelnik Jagodine i aktuelni predsjednik tamošnje Skupštine grada čestitao je pravoslavnim vjernicima Vaskrs u veoma zanimljivom okruženju, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dragan Marković Palma, nekadašnji gradonačelnik Jagodine i aktuelni predsjednik tamošnje Skupštine grada čestitao je pravoslavnim vjernicima Vaskrs u veoma zanimljivom okruženju, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Palma je pored rijeke Velike Morave, kako sam kaže, na mjestu gdje je do prije 50 godina njegov deda imao vodenicu, proslavio Vaskrs zajedno sa svojom mnogobrojnom porodicom.

Dok su se na ražnju okretali jagnjići i prasići, Palma je patrijarhu Irineju, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru vanjskih poslova Ivici Dačiću, ali i građanima Srbije uputio čestitku povodom praznika, poželivši im svako dobro, ali i uputivši im jednu posebnu poruku.

Dragan Marković Palma inače je populistički političar u Srbiji, koji je najpoznatiji po tome što je blisko sarađivao s Željkom Ražnjatovićem Arkanom. Bio je jedan od Arkanovih sponzora i prijatelja.Vijest.ba

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo