Connect with us

Magazin

STARI PERVERZNJAK; Dečko poznate srbijanske pjevačice otkrio šta joj radi u krevetu: ‘Imam običaj da je diram dok spava i da joj…’

Published

on


Beogradski mediji došli su u posjed poruka u kojima Vanja do detalja opisuje kakav seks pjevačica preferira.

Tako je djevojci na Facebooku ispričao da je sa Snežanom prvi put vodio ljubav samo nekoliko dana nakon što su započeli vezu, da pjevačica voli da spava gola, te da su jednom imali seks na brodu.

Osim toga, Vanja je djevojci priznao i da voli da upražnjava sve poze u seksu, te da pjevačica to obožava.

– Snežana voli kada sam na njoj, a ona stavi noge oko mene. Ima dobru guzu, probao sam, odlična je – piše tako doktor Vanja anonimnoj djevojci, a potom je ispričao da sa pjevačicom ima seks svakog puta kada se zajedno tuširaju.

– Nijedno naše zajedničko kupanje ne može da prođe bez seksa. Ne mogu da vadim kada je najslađe, a Snežana ne može više da ostane trudna – piše tako perverzni doktor Milošević, a potom je anonimnoj djevojci otkrio da Snežana spava pored njega u trenutku kada se njih dvoje dopisuju.

– Imam običaj da je diram dok spava i da joj radim “ono” , tako da ne zna šta je snašlo. Snežana spava potpuno gola – piše doktor.

– Imali smo seks na terasi njene kuće, ali, naravno, noću, u drugom delu kuće. Nismo par koji eksperimentiše, ali smo jednom imali i seks na brodu. Snežana i ja smo bili u kabini, a dok je napolju bio čovek koji je upravljao brodom. Zatvorio sam vrata od kabine, razvaljivao sam je, ona je vrištala, ali nas taj čovek nije čuo jer sam zatvorio vrata od kabine. Sada bih hteo da probam seks u avionu – napisao je doktor anonimnoj djevojci.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo