Connect with us

Magazin

SVI DETALJI RAZVODA: Lukas i njegova bivša napravili HAOS U SUDNICI, Aca MOLIO sudiju, Sonja PLAKALA…

Published

on Aca Lukas juče se zvanično razveo od supruge Sonje Vuksanović, sa kojom ima kćerku Viktoriju. 

Folker je u Treći osnovni sud na Novom Beogradu došao pola sata prije početka ročišta, a nekoliko minuta prije njega stigla je i njegova sada već bivša supruga. Oboje su bili odlično raspoloženi, ali je u sudnici nastao haos.

Kako “Kurir” navodi, sudija je pokušala da pomiri zavađene supružnike, ali bezuspešno. Lukas je istakao da su dva razloga zbog čega pod hitno želi da bude slobodan čovjek.

 

– Nemam više vremena da se bavim time. Da ne bih morao da bacam pogled na suprotnu stranu, sve smo rešili. Malo smo se natezali, bilo je kao na pijaci, šta se može drugačije i očekivati. Sporne su pare, šta drugo, ali, eto, sve je gotovo. Konačno više nisam u braku. S obzirom na to kakav je bio ovaj brak, verovatno se nikada više neću ni ženiti – samouvjereno je istakao Lukas.

Na pitanje kako se osjeća kao slobodan čovjek, kroz osmjeh je rekao:

– Ja sam oduvek i bio slobodan, samo sam se sad oslobodio sedla. Znate šta, najvažnije mi je dete. U ponedeljak ću konačno da vidim ćerku. To je presudilo i zato sam rekao sudiji: “Dajte, molim vas, da rešimo to, koliko treba da platim, toliko ću platiti – zaključio je Vuksanović.

Za njim je izašla i slobodna Sonja, koja je delovala srećno i veselo:

– Juhu, konačno, idem da slavim. Jako sam srećna, sve vas ljubim – zaključila je Sonja. 

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo