Connect with us

Scitech

UŠTEDITE NOVAC I ODLAZAK MAJSTORU: Donosimo top 5 aplikacija za pametne telefone koji će vam pomoći u održavanju automobila

Published

on


No, ako ste zaljubljenik u automobile, zavoljet ćete ih još i više jer vam mogu pomoći u redovitom servisiranju i održavanju limenog ljubimca…

Cijeli niz aplikacija na razne načine pomaže vam pratiti kad ste zadnji put promijenili ulje, tekućine ili kočnice kako bi imali pod kontrolom sve detalje svog automobila.

CarG – Car Management

Slično Car Minderu radi i CarG, samo za Android korisnike. Jednostavno dizajnirana aplikacija jasno će vam pokazati sve dijelove u koje možete unositi podatke, poput akumulatora, klime…A ovdje možete unositi i troškove održavanja te pratiti kilometražu kod zamjene svakog dijela.

aCar

Svestrana aplikacija nudi vam pregršt opcija koje možete unositi za svoj automobil, poput goriva, servisnih informacija, vaših putovanja i dijelova koje ste kupili, a zbog toga može biti pogodna i onima koji često putuju kako bi lakše pratili putne troškove. Uz to podatke možete pratiti i analizirati preko cloud servisa Fuelly.

AutoCare

AutoCare je fokusiran na što jednostavniji prikaz podataka i to uz puno boja, a u ovoj aplikaciji moći ćete bilježiti potrošnju goriva i servisne podatke, ali i napraviti plan za servisiranje i za više automobila – akko ih imate. Podaci se sinkroniziraju i na iCloud.

AUTOsist

Autosist je još jedan u niz iOS servisa za praćenje održavanja vašeg vozila, ali ono što ga izdvaja od ostatka je opcija koja vam omogućuje da uz vaše servisne podatke dodate i fotografiju kako bi kasnije lakše mogli pratiti što ste mijenjali i gdje ili u kakvom je stanju bio neki dio vozila.

Car Problems and Repairs

U ovoj besplatnoj aplikaciji za Android uređaje morat ćete se izboriti kroz oglase do odlične baze dijagnostičkih uputa kako bi sami naučili nešto više o vozilu, ali i kako bi lakše pronašli što se pokvarili ili što znači onaj zvuk koji čujete svaki put iznad 2.000 okretaja.

قالب وردپرس

Advertisement
Loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement
Advertisement
Loading...

Pridružite se!

Izdvajamo